dilluns, 20 de març del 2017

Dissabte 25 de febrer

Follets i Folletes

Aquest dissabte els més petits i petites vam encetar la tarda a la font del marge amb alguns jocs moguts per a poder cremar un munt d'energia.

Un cop berenats, vam fer un taller força divertit on tots i totes vam poder fer la nostra pròpia tortuga personalitzada amb petxines i cartró!








Virolets

Aquest dissabte els Virolets vam començar la tarda amb un parell de jocs de moure'ns al Passeig del Roure.

Després hem anat a la Peti, i els monis ens han ensenyat la disfressa que havien preparat per nosaltres! La setmana passada vam proposar d'anar de bitxos, i per això van pensar una disfressa de mosca per nosaltres.

Hem passat la resta de la tarda fent els ulls, les antenes i les ales de les nostres disfresses. Ens hem convertit en unes mosques molt originals i divertides!

Ens veiem dissabte vinent a la rua de Carnestoltes del poble! :D



Bruixes i Bruixots

Avui dissabte les bruixotes i els bruixots hem fet una gimcana per tot el poble perquè l'agent Petifly del CSI Corbera ens ha enviat correus del cas i per fer-ho més interessant, ens els ha repartit pel poble.

Seguidament hem parat per berenar i hem estat parlant de carnestoltes, de colònies de primavera, de com volem pintar la sala, etc. 

Quan ens pensàvem que ja teníem tots els correus, resultava que ens faltava un i per aconseguir-lo havíem de passar per un cercle (fet en plàstic) sense parlar. 

Finalment hem fet la valoració de l'activitat.






Ogres

Aquest cap de setmana els gres hem seguit amb un projecte molt i molt interessant que tenim entre mans.. Un documental! Ja us anirem informant de com segueix prenent forma i de quin és el resultat final! També hem començat a dissenyar i fabricar les disfresses que durem a la rua de carnestoltes del cap de setmana que ve, anirem de papallones, ja que tot l'esplai es disfressa d'un element relacionat amb la natura. 

Druïdes

Aquest dissabte, el grup de Druïdes hem dut a terme la campanya econòmica dels entrepans (com fem habitualment) i després hem fet algun joc d'activació. L'activitat central de la tarda era un joc d'intercanvi d'objectes a través d'instruccions que rebien a través del mòbil; per tant, hem treballat conscientment i responsablement amb les noves tecnologies i també hem treballat el centre d'interès d'enguany, la natura. A més a més hem estat parlant de carnestoltes i de les rutes d'estiu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada