dilluns, 20 de març del 2017

Dissabte 18 de març

Follets i Folletes

Aquest dissabte, al grup dels més petits i petites hem donat la benvinguda a una nova companya d'esplai, la Júlia!

Per acompanyar aquesta nova incorporació vam anar al Pla de Sant Joan, on vam fer alguns jocs de coneixença. A l'hora del berenar vam composar la cançó dels Follets i Folletes!

Un cop berenats vam seguir fent tot de jocs pel Pla fins l'hora de marxar.








Virolets i Bruixes i Bruixots

Els grups de Virolets i Bruixes i Bruixots vam anar aquest dissabte al CRAM (Centre de Recuperació d'Animals Marins) a fer l'activitat "salvar un dofí" i a visitar les instal·lacions del centre. Va ser una passada!!





















Ogres

Aquest dissabte els Ogres ens hem posat mans a la obra amb un dels nostres projectes del curs.

Per escalfar motors vam anar al Camí del Roure a jugar al joc de la sardina que consisteix en trobar a un o dos membres del grup que s'ha amagat dins dels límits que vam marcar. A la foto podeu veure al Nil i l'Alex al seu amagatall.

Seguidament vam tornar a l'esplai on vam berenar per omplir-nos d'energia i començar a versionar una cançó on reivindiquem la igualtat de les dones. Aviat us en donarem notícies!!



Druïdes

El passat dissabte el grup de Druïdes vam fer nit a l'esplai. Per començar el dia, vam tornar a oferir entrepans per berenar als pocs grups que van fer esplai (Follets i Ogres). Just després vam fer una petita gimcana pel poble on havíem de seguir una sèrie de pistes fins arribar a l'ermita del Pla de Sant Joan on els monitors ens van explicar com estaria estructurada la nit i com ens tocaria fer el sopar, mitjançant una dinàmica que van titular "Master Druïdes".

Dividits en tres grups ens va tocar dissenyar un menú, comprar els ingredients i finalment cuinar els nostres plats a l'esplai sota l'atenta mirada del jurat.

Finalment cada grup va rebre el premi/diploma corresponent i amb la panxa plena vam estar parlant del futur del nostre grup i de com s'hi trobava cada persona en ell.

El dia següent vam passar tot el matí netejant els espais que havíem fet servir així com tot el material utilitzat.

Ens ho vam passar d'allò més bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada