diumenge, 5 de febrer del 2017

Dissabte 28 de Gener

Follets i Folletes

Aquest dissabte els Follets i Folletes de l'esplai vam dedicar la tarda al Carnestoltes per a veure què podíem fer com a grup! El resultat van ser un munt de somriures!





















Virolets

Ei famílies!

Els Virolets aquest cap de setmana vam començar el dia jugant al joc de les tasses amb els follets. Els dos grups ens ho vam passar molt bé! Després, des del poble de Surivalginuk ens va arribar un conte: Tarzana, la història de com una noia podia ser la noca cap de la selva. Després vam preguntar per què nens i nenes a vegades no jugen junts? Si tenen les mateixes oportunitats? i si cal separar-nos o si els jocs son diferents per uns i per altres. Vam concloure que, siguem nens o nenes, tots hem de tenir les mateixes oportunitats!



Bruixes i Bruixots

El dissabte 28 els bruixots i les bruixes vam estar tota la tarda a la sala. Al principi com sempre cam fer una activitat per activar-nos a fora (pistoler i el joc de les mirades).
Quan ja estàvem força activats vam anar cap a la sala a fer una activitat que consistita en la opinió personal de diferents conceptes i un d'aquests era el carnestoltes. Vam arribar a la conclusió que la nostra disfressa serà anar amb pijama.
Cap a mitja tarda vam berenar alhora que jugàvem al llop.
Per finalitzar la tarda ens vam agrupar amb diferents grups per anar donant idees dels dibuixos que volem dibuixar a la nostra paret, i al final la valoració. 



















Druïdes

Aquest dissabte 28 els Druïdes hem fet uns moneders ben macos i amb material reutilitzat: uns brics de suc!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada