divendres, 20 de novembre del 2015

Dissabte 14 de Novembre

El passat dissabte els diferents grups d'infants i joves de l'esplai van gaudir d'una tarda diferent i sobretot molt divertida!






























Per una banda els follets vam començar amb el mural de les emocions, com és habitual. Es tracta d'un mural que fem al principi i al final de cada dissabte per saber com estem els infants i els monis. Hem de posar un gomet d'un color diferent segons si estem tristos, avorrits, alegres, enfadats o motivats.

Després vam anar al passeig del roure i vam jugar al joc de les tasses. Vam berenar i tot seguit vam fer la gimcana dels drets dels infants. Abans d'acabar vam rebre una carta d'un habitant de tuki-tuki que ens deia que tenia moltes ganes de coneixer-nos i que ens faria una visita a les colònies.







El grup de virolets vam passar la primera part de la tarda al passeig del roure fent jocs per mouren's, activar-nos una mica i fer desaparèixer el fred. Al mateix lloc vam començar l'activitat que teniem preparada sobre el centre d'interès d'aquest trimestre: la igualdat de gènere.

Després de la petita actuació que vam fer al bosc, vam dirigir-nos a la nostra sala de l'esplai on vam veure uns vídeos seguint amb la temàtica de gènere. Seguidament els vam comentar entre totes i vam arribar a conclusions profundes sobre les diferències que ens fan creure que existeixen entre els nens i les nenes.
Finalment vam acabar amb la dinàmica de la piscina, on cada infant es col·locava a un lloc determinat de la piscina segons com s'ho havia passat durant la tarda d'esplai.
















El grup de druïdes vam dedicar quest dissabte a treballar la comunicació i el treball en equip a través de diferents dinàmiques i jocs que ens van servir per a visualitzar i treballar aquesta temàtica. Els i les joves també van estar organitzant-se per a preparar els entrepants que com cada any vendran abans de cada dissabte d'esplai a la porta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada