dilluns, 2 de novembre del 2015

1r i 2n dia d'Esplai!

Sii, la Peti ja ha començat!! Des de fa tres setmanes l'esplai ja s'ha posat en marxa un curs més per oferir als infants i joves de la Palma un espai on gaudir, aprendre i passar-ho genial amb els monitors i monitores.

 Com podeu veure el primer dia vam comptar amb la presència d'alguns pares i mares molt implicats en aquest projecte que ens van ajudar a repartir el berenar, i ho van fer millor que nosaltres i tot!! 


La primera tarda d'esplai va suposar un retrobament per als antics membres i una experiència diferents per als nous que probaven per primer cop. Es van fer jocs de coneixença per a refrescar la memòria als vells i introduïr als nous i seguidament els infants i joves van haver de buscar pistes amagades pel bosc amb la intenció de descobrir quins monitors i monitores eren els del seu grup. 
Va ser una tarda molt emotiva per a tot l'esplai, sempre ens agrada retrobar-nos amb gent estimada que feia temps que no vèiem. 


El dissabte 24 d'Octubre un personatge molt famós i estimat va visitar al grup d'infants més petits de l'esplai per a portar-los una sorpresa i llegir una història mentre tots escoltaven embadalits. Qui era aquella dona tan velleta i sàvia? Doncs la Castanyera!



D'altra banda el grup de mitjans i grans van passar grans moments amb els seus monitors i monitores referents mentre feien diverses activitats on la diversió i el companyerisme era el pilar més important!





























Ens veiem el proper dissabte!!










Monis i mones de la PKP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada