diumenge, 1 de febrer del 2015

Dia d'esplai - Dissabte 24/01

I per acabar-nos de posar al dia us presentem el recull d'activitats de l'últim dia d'esplai a la Palma. Aquí ho teniu!!

Follets al principi de la tarda vam fer jocs de córrer, com el mama hueva o la bomba, i després de berenar vam parlar del carnestoltes i van fer jocs tranquils om el bingo o construccions amb lego. Aquí unes quantes fotos:



Davant la demanda de la majoria de Virolets de fer teatre, el dissabte el vam dedicar exclusivament a activitats d'expressió corporal i teatre! Al roure vam fer les dinàmiques d'expressió i vam anar a la peti a berenar. Després vam poder pensar de què faríem la obra, disfressar-nos i actuar!




Els Bruixots i Bruixes de l'esplai vam començar la tarda fent un canvi de papers: els infants van passar a ser monis durant gairebé tota la tarda, encara que no tenim clar si ho repetirem! Més tard, un cop a l'esplai, els infants van separar-se per grups i cadascún ens va presentar com serien unes colònies o campaments muntats al seu gust!! Aquí us deixem el recull de les millors imatges de la tarda:




Ogres vam fer crispetes i vam muntar pantalla i projector per poder veure La Ola (Die Welle), una pel·lícula basada en fets reals que tracta la autarquia, el feixisme i l'ús de l'autoritat.

Druides vam sortir fora de la Peti per a jugar i alliberar tensions acumulades i vam estar parlant sobre les sortides que se'ns presenten i altres activitats que volem fer amb el grup durant el que queda de curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada