dissabte, 13 de desembre del 2014

Colònies Can Pere Hivern'14

Bona nit famílies!!

Estem a punt d'entrar a sopar (els intendents ens han preparat una crema de carbassó molt i molt bona, i un pollastre al forn amb patata, poma i ceba) però abans us volem fer la crònica d'aquest 1r dia de colònies! 

Seguint el centre d'interès de l'any (consum ètic), al arribar a la casa ens han visitat un representant d'una multinacional i un d'una cooperativa, i entre una cosa i una altra hem acabat decidint que fariem uns boc & rolls per a evitar utilitzar més paper de plata. Hem dinat una amanida d'arròs fantàstica i mandarines de postre!!

A la tarda, al acabar el temps lliure, ens hem separat en dos grups: Amb més petits hem treballat les diferències entre gèneres de cara a les joguines que demanem al Nadal i a la carta dels Reis, i em confeccionat un catàleg no sexista. Amb els més grans, s'ha generat un debat sobre els estereotips envers el gènere a partir d'anuncis (tant, en vídio com en foto) i quines conseqüències tenen. Això si, en els dos casos han sortit idees sorprenents!!

Us deixem que la crema de carbassó (sí, carbassons de proximitat!) ens espera a la taula. Ens veiem demà a les 12 per fer una activitat tots junts i juntes i dinar!!!

Una forta abraçada!








1 comentari:

  1. Caram quin tiberi! enhorabona per tot i sobretot per aquests tallers tan interessants i oportunts! Sou uns cracs!
    Fins demà!
    Esther X.

    ResponElimina